сльозы

Плакати не обов'язково сльозАми,
а сльози не тільки з води
плакати можна думками,
коли всі кроки тільки в нікуди. В голові усе наповнилося грозами,
а я хотіла попалити всі мости
якби ж він приходив, хоча б і дозами,
я би щоразу шептала: ''Прости...'' Чого я добиваюся? Ти ж хочеш знати...
а я хотіла тільки розуміння,
а ще я дуже хотіла обняти
мені ніколи не стає терпіння. Не люби, що не бути кинутим,
не люби, бо обпалить крила
хтось казав, що любов - це високо,
а мене до землі прибило...


Рецензии