До вас iду...
Несу у серці біль,
Любов несу у серці і тривогу...
Йду на розмову щиру,
не на бій...
Так довго йду,що вже й втомились ноги...
А тут,дивись,на горе та біду,--
Хай згорнеться в ногах моїх дорога.---
Чим довше і настирливіше йду,
Тим даленієте від мене в и,
їй-богу...
Я в а м кричу:
-- Судьбі наперекір
До в а с дійду,чого б мені не варто!
Й не зупинюся я аж до тих пір,
Допоки не запалим спільну ватру...
І от, здається,за оцим горбом
Зустріну в а с, і --- полум'я у небо....
Аж --- ні...
Та я не відступлюся,
бо
Не так
до в а с іду,
Як вже -- іду
до себе..!
Свидетельство о публикации №113032701730