Курочка

Ти запалила сигарету
І в пику тикнула собі.
Та, краще, з'їла б ту конфету,
Яку я подарив тобі.

Твій погляд, як у анаконди,
І з пащі дим якої йде.
Ти переплюнеш Джеймса Бонда
Своєю “крутизною” вже.


Рецензии