Ой, на ферм гуцулка

Ой, на ферму до корови
Я прийшов з дороги.
Захотівим дуже пити
Молочка свіжо'го.

Підійшов до неї тихо,
До тої' корови.
Як увидівим дівчи'ну,
То забувим мови.

Приспів:
Ой, дівчи'но, молочка
Дай ми ся напити.
Буду я до тебе в хлів
Кожен день ходити.

Ой, на фермі дівчинонька
До'їла корову.
А я тоже її хочу
Подоїти знову.

Приспів.

Підійшов до неї тихо,
Аби не спугну'ти.
А вона як закричала --
Всюди було чути.
Приспів.

Затряслося мо'є сало
Від такого звуку.
Я підняв із перепугу
Ліву й праву руку.

Приспів.

А вона ся засміяла,
Я ще став у тазик.
І у мене ся влюбила
Се м замітив зразу.

Приспів.

Файні губи, файні очі
І усе чудове.
Я обняти її хочу
Мішає' корова.

Приспів.

Кожний вечір ми на фермі
Сидимо в обнімку.
Дуже хочу, щоб вона
Була мені жінков.

Приспів.

Ой, на фермі дівчинонька
До'їла корову.
А я тоже її хочу
Подоїти знову.

Приспів.


Рецензии