Жах

Жах
Георгий Грищенко
(Оранжевий жах -
вислів В. Януковича)

Оранжевий жах
Злодюг охопив,
Надійний їх “дах”
Народ завалив.

Не красти – не жить,
Ось кредо злодюг,
Прийшов це зломить
Оранжевий дух.

Украв, то тікай,
Піймався – просись,
Настане чи край
Цим звичкам колись.

Оранжевий жах
Злодюг охопив,
Оранжевий маг
Народ розбудив.
21.01.05.


Рецензии
Шкода, що дали маху
Внаслідок оцього "жаху"!
З повагою ГБ

Григорий Божок   10.04.2013 12:24     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.