Зникати

Тебе нема, і більш нема нікого.
Звикай сприймати світ, яким він є:
Насправді будь-які слова – полова,
А справи – вітер.
Час бере своє –
Все забувається.
Навколо анічого,
Крім часу й вітру,
Що пісок несе...

Зникати – головний закон природи,
Навчивсь того – уже не зникнеш сам:
Торкнувшись справжньої свободи,
Ти перейдеш у інший стан.

Зникати можна лише в те, що любиш.
Любив себе – залишився в собі.
А щось любив, крім себе, - в ньому й будеш,
Любов любов’ю вернеться тобі.

Уміння зникнути – продовження життя...
Підтвердження того, що не даремно
Ти був отут, здолавши небуття...
По-справжньому, правдиво і натхненно.

Справжнє ніколи зразу не побачиш...
Але усе життя його шукай.
Інакше – час даремно втратиш.
Люби, знай головне, звикай – зникай...
25.03.13


Рецензии