Щастя...

Щастя – стан душі чи почуття?
Щастя – сенс твого буття?
Чіткої відповіді я не знаю,
Кожен по-різному відповідає…
Для одних щастя – це багатство,
Збудують для себе своє вони щастя.
Вважають,що гроші їм у всьому допоможуть,
І з ними на світі усе вони зможуть.
Гроші можуть багато зробити,
Але здоров’я  за них не купити!
Людина може мати найновіші машини,
Та друзів не буде,і дітей,і дружини…

Зовсім інший тип людей,
Що живуть задля дітей,
Щаслива родина – для них головне
Таких турбує тільки одне..
Рідних і близьких не забувати,
В щасті чи горі не покидати!!!

Тепер скажу,що щастя для мене
Бачити,коли навесні все зелене,
Радіти тому,як буде сонце світити
Можливо,вам мене не зрозуміти..
Для мене щастя – просто жити..
Кожною хвилиною дорожити,
Просто ходити,просто гуляти,
Навколо себе світ пізнавати.
Велике щастя – це життя,
Це стан душі – не почуття….


Рецензии