Зхвилювати

Зхвилювати душу.
 Збурити. Змінити світ.
Дарувати думи.
 Та рожевий цвіт.
Закохати серце.
 Оповити всі твої думки.
Припекти як перцем.
 Охолодять й освіжать струмки..
Пробудити ревнощі. Принаймні на хвилину.
 Знову заспокоїти та й втекти в буденну днину.
Чекаючи щось що не чекаєш зовсім.
 Гуляючи весело холодними снігами..
З часом стане порожньо... зовсім все між нами.


Рецензии