Снежная равнина, белая луна... Сергей Есенин

(Sergei Esenin)

Niveous vast lowland, alabaster moon,
Country is with shroud intemperately strewn.
And birch trees in white dress cry inside the woods.
Who had perished, died here? Not my own selfhood?

***
Снежная равнина, белая луна,
Саваном покрыта наша сторона.
И березы в белом плачут по лесам.
Кто погиб здесь? Умер? Уж не я ли сам?

1925


Рецензии