Сучасн сть
Коли хочеться витримати, зуміти,
А потім без важеля вгору злетіти.
Сучасність. Де брати на тебе гроші?
Щоб бУли вірші хороші..
Чи може вірші не за гроші?
Сучасність. Ти інколи дуже кумедна,
Прозора, ясна, хвалебна…
Та іноді зовсім ганебна.
То ж вибач мені, рідненька,
Сучасная долебна ненька,
Бо іду від тебе гарненька.
Не тужи за моїми стравами,
А займися своїми справами,
Та вимірюй серця кілограмами.
25.03.13
Свидетельство о публикации №113032507490