Блакитн сни

Я хочу полетіти в сни рожеві
Де коники на білих принцах скачуть
Літають там крилатії качелі
Й вода тече під камені лежачі.
Я хочу в сни рожево-золотисті
Де сині слоники пасуться на ланах
Русалки у веселковому намисті
І я разом у кольорових снах.
Я хочу в сни,відтінка хакі
Де рицарі,де дами на балах
Турніри там,походи,війни,замки
Усе це у моїх яскравих снах.
Я хочу в сни ніжної блакиті
Там де дуелі,інтриги при дворах
Де Вічність у одній короткій Миті
І Мить одна лиш є у моїх снах.
Я хочу в сни,в чарівні сновидіння
Де буду жить серед дзвінких пісень
Лише не хочу в сни я чорно-білі
У снах таких живу я кожний день.


Рецензии