Вiтаю всiх працiвникiв Безпеки...

Моїм друзям з Служби Безпеки,
З нагоди професійного свята, присвячується..


Нема загроз  примарних чи уявних,
Бо диму не буває без вогню,
Споконвіків , існують з днів прадавніх,
Страшні загрози, мирному життю.

Щоб їх здолати , Служба  має бути,
І жити   на шалених швидкостях,
 А  в ній, працюють непомітні люди,
Щоб вільно майорів державний стяг.

Їх поливають брудом журналісти,
І кажуть їх робота – просто гра,
Та   поки світить, сонце в небі чистім ,
Я їм бажаю всякого добра.

Вітаю всіх працівників Безпеки,
Щоб ми як менше, чули щось про них,
Щоб  всі загрози були  десь далеко,
Їм зичу щастя, в буднях нелегких.


Рецензии