Летить, кружляe снiг

Летить, летить, кружляє сніг
І білі, білі стали гори,
Поля, луги, забуті звори,
І заєць, що під снігом біг.

Той сніг на землю пухом ліг,
Мов вмились молоком простори,
І заіскрилися узори
Промінням сонячних доріг.

Стоїть ясна морозна днина,
І снігу голуба перина
Із кроками у такт рипить.

Вітер затих, лиш чутно кроки,
Мороз щипає ніс і щоки,
І серце радістю дзвенить!


Рецензии
Просвітлено і чисто на душі від вашого вірша!
Дякую.

Борис Смыковский   25.03.2013 11:55     Заявить о нарушении
Дякую, Борисе, за позитивну оцінку мого скромного сонета. Хай Вам щастить!

Мыкола Ковальчук   25.03.2013 18:57   Заявить о нарушении