Укра на

Люблю Україна, тебе моя мила…
За душу твою, за безмежні поля…
Ти в світі така, знаю тільки єдина…
Другої такої я знаю нема…

Усе в тебе є для любові і щастя…
Народ працьовитий, що скруту здола…
Наснаги тобі моя люба, завзяття…
Любові тобі і добра на віка…

І щоб там не сталось, ти будеш щаслива…
Бо щастя тобі вже віщують віка…
Ти матінко рідна, моя Україна…
Нащадків і предків, свята ти земля…

Завжди непохитно, ти будеш єдина…
Бо шлях ти до цього у муках пройшла…
Всім серцем люблю я тебе Україна…
Душа ти і доля, навіки моя

http://www.vlad-amelin.ru/stihi-o-zhizni/3863-ukrayina.html


Рецензии