НЕ страшно

НЕ страшно забути про вчора,
НЕ страшно себе не знайти,
Не страшно втопитися в морі,
Зламатись від вітру і хвиль.

НЕ страшно заживо згоріти,
НЕ страшно пізнати печаль.
НЕ страшно потрапить в неволю,
Що прутом б’є нас по плечах.
 
НЕ страшно кохання не знати,
Взаємності в ній не знайти.
НЕ страшно часами мовчати,
Мовчати й слів не віднайти.

НЕ страшно на світі жити,
НЕ страшно, коли є час.
НЕ страшно самих себе вбити,
Коли є Надія у нас.
 


Рецензии