Холодна лампа

Доки ще не пізно,
Доки ще є час.
Ввімкни, будь ласка, світло,
Бо вогонь вже згас.

Полум’я зотліло,
Більше не горить.
А любов не гріє,
Серце не болить.

А годинник ходить,
Час у нас краде.
Десь на горизонті,
Сонце черги жде.

Я вкраду у нього,
Ласки і тепла.
Бо холодна лампа,
Серцю замала.

Бо вона не гріє,
Ну а час іде.
Я боюсь, не вспію,
Віднайти себе.

Досить, будь що буде,
Забирай своє,
Доки зійде сонце,
Доки час мине.


Рецензии