Вогонь кохання

В тобі любов назавжди я знайду…
Вогонь бажання спалахне між нами...
Увагою тебе я оточу…
Чарівними як казка вечорами…

Я подарую цілий світ тобі…
Любов в нас загартується з роками…
Ти подаруєш діточок мені…
В чарівному любовному бажанні…

Всі квіти на Землі лише тобі…
Тобі всі поцілунки і вітання…
За те що ти даруєш мить мені…
Палкого не підмінного кохання



Рецензии