Мо кохання

Тебе коханням справжнім оточу…
Любов до тебе доведу ділами…
Ти зрозумієш як тебе люблю…
І та любов прибуде завжди з нами…

Я дні всі по секунді відтворю…
Рай благодатний щиро намалюю…
Візьму любові вищу висоту…
Тобі троянд червоних подарую…

Тобі любов я справжню донесу…
Бо я давно в думках тебе малюю…
Кохаю Янгол мій, ночей не сплю…
Нема, як рядом я завжди сумую…

Мою любов незайману візьми…
Тримай не наче скарб, двома руками…
І свою долю у моїй знайди…
Любов щоб завжди була поміж нами



Рецензии