Справжн тортури

Мій розум справді, щось не бачене творить…
Не беручі, якісь дрібнички до уваги…
Над тілом суд неперевершено вершить…
Став невгомонний мабуть десь з роками…

Тортури справжні розум вочевидь творить…
Він скаженіє наче часом вечорами…
Від цього тіло з переляку все тремтить…
Йому і так вкрай вистачає дійства драми…

І я ночами вже з тривогою десь сплю…
Керує хто ночами Бог, чи диявол нами…
Я прокидаюсь у ночі і щось пишу…
Ніч так наповнюю я дивними рядками…

Мій розум справді, щось не бачене творить…
Не беручі, якісь дрібнички до уваги…
Над тілом суд неперевершено вершить…
Став невгомонний мабуть десь з роками



Рецензии