Життя справжня школа наука

Різких я кроків щойно не роблю…
Мудрішим часом я стаю з роками…
Я хрест мені відміряний несу…
Життя своє наповнюю ділами…

Хай зірок з неба гори не знімав…
Але ж не пас останніх скажу з заду…
Я свою марку по життю тримав…
Добріше будьте, вам даю пораду…

І по житті не треба гав ловить…
Життя є справжня школа і наука…
В своїй душі храм треба відтворить…
Хоч доля вам скажу ще та є штука…

Та все ж не треба під усіх лягати…
Бо підійматись завжди буде важче…
Не треба сльози лити й сумувати…
Все ж усміхатись воно буде краще




Рецензии