То може помста ваша вже така

Нам кажуть що ми браття по крові…
Чому ж так серце жме немов тисками…
Ми мабуть загубили щось в собі…
Що трапилось між нами? Росіяни…

Який нам кіт дорогу перебіг…
Колись жили і були ми братами…
Чи може це історії весь збіг…
Яка холера трапилась між нами?

Нам не підйомним став ваш клятий газ…
До нитки він нас просто роздягає…
Дорожче ніж в Європі він в стократ…
Куди народ діватись вже не знає…

То може помста ваша вже така…
Та вроді ж бо нам нічого ділити…
Бо кров тече у нас братів одна…
Давно казав, нам разом треба жити…

Хай олігархи чуб собі скубуть…
А нам скажіть чого, там вже ділити…
В літа нехай негоди відійдуть…
Нам як раніше в Мирі треба жити



Рецензии