Укра на

Славна, мила ненька моя…
Рідна Україна…
Хай тебе спіткає доля…
Доля солов’їна…

Щоб пісні свої співала…
І не сумувала…
Щоб ти в щасті розквітала…
І любов познала…

Долі кращої, наснаги…
Я тобі бажаю…
Завжди нашої уваги…
В усьому удачі…

Мрії хай мої здійсняться…
Ти на щастя варта…
Хай к життю кортить завзяття…
Щоб була багата…

Хай Господь оберігає…
Твою світлу душу…
Твоє серце зігріває…
І в мороз і стужу…

Хай тебе він не оставить…
І в лиху годину…
Він плече тобі підставить…
Захистить єдину

http://www.vlad-amelin.ru/stihi-o-zhizni/3856-ukrayina.html


Рецензии