Польов кв ти

Кохання квіти у кожного свої...
Комусь троянди дуже до вподоби...
Мені ж до серця більше польові...
В них стільки благодаті і любові...

Вони не перевершені завжди...
Краса в них ціла, справжня не підмінна...
Вони чарівні в променях весни...
Їх сила від природи дуже дивна



Рецензии