Хроники весенних циклонов

МінскіЯ  Хронікі. Хронікі вясновых цыклонаў.

("...пасля наведвання Інданэзіі прэзыдэнт Беларусі
пераляцеў у Аб’яднаныя Арабскія Эміраты..."
-з навін TUT.BY)
***.
Цыклон !
УвЕсну !
У сакАвіку !
...і Беларусь – усЯ у снЕзе !
Цікава як... цікава як... цікава як...
Бо,
шурыка цыклон гэты
занёс у Інданэзію!

А ледзь прыціхла...
Зноўкі – снегапАды !
Другі цыклон,
на нас,
на разявАк !
А шурыка
занёс ён ў Эміраты !
Цікава як... цікава як... цікава як...

А што,
калі цыклоны і ня скончацца ?
Я не сіноптык...
Прадугадваць не бярусь я...
Але...
Так хочацца...
Ой, вельмі хочацца,
каб шурыка нясло-нясло-нясло...
УсЁраўно куды...
Ад Беларусі...
*+*
24 сакавіка 2013 г.
**(увесну – весной; цікава як – интересно как…)


Рецензии