Гей, музико, нам з грай,

Ген, за небокраєм
Сонечко сідає...
А на полонині,
Квіточки весінні.
А дівчачі очі
Віями тріпочуть...
Чим порадує вона,
Дівчина-вессна?

Гей, музико, нам зіграй,
Про той небокрай...
Про веселку, про весну
Пісню заспівай!..
Знаю я, кохаєш ти
Дівчину одну.
Заспівай їй пісню цю,
А я підтяну.

...Землю охопила
Нічка темнокрила.
Молодий козаче,
Закохавсь ненече.
...Там на полонині,
Квіточки рве сині.
Покохати він зумів
І лунає спів:

Гей, музико нам зіграй,
Про той небокрай,
Про веселку і весну
Пісню заспівай
Заспівай нам, заспівай
Про дівчину ту...
В душі сонця водограй,
Славить цю весну!..


Рецензии