One Chess Player from Philly wanna beat me

Beat my  'Body', instead me!
One Chess Player from Philly
wanna beat me, and play me...
I refused, and said -'Why it must be I??'
Can you beat my Body, chess GM Kelly?
Григорий Буртаев. Лос Анджелес. 2008
© Copyright: Григорий Буртаев, 2013
Свидетельство о публикации №113032401852


Рецензии