Валерий Костюк-Хват Этюды по памяти
Пензль мій у кольорі закату, гроз та снів.
На сонячнім жовтку синь неба розітру я
Та напишу етюд «Світ голубих тонів».
Що пам'ять для мене? Джгут з запахів та звуків,
Які таять тепло далеких літніх днів.
Що пам'ять для мене? То зустрічи й розлуки,
Туман вітрила скрив всіх збіглих кораблів.
В куточках, в далені душі, що заблукала,
Шукати буду світ – де рай, що загубив.
Для чого й для кого пишу етюд – не знаю.
По пам'яті, в віршах, про те, що полюбив…
****************************************
Я прошлым не живу,
А лишь его рисую,
Кисть окуная в свет
Закатов, гроз и снов.
На солнечном желтке
Синь неба разотру я
И напишу этюд
"Рассвета в голубом".
Что - память для меня?
Лишь запахи и звуки,
Хранящие тепло
Далёких летних дней.
Что - память для меня?
Лишь встречи и разлуки,
В тумане паруса
Ушедших кораблей.
По дальним уголкам
Запутанной души
Ищу забытый свет
Потерянного рая.
Пишу этюды я
По памяти, в стихах.
Зачем и для кого,
Не думая,... не зная...
картинка из Сети
Свидетельство о публикации №113032309767