Митт вост

Миттєвості

ти більш ніколи не відчуєш цієї миті -
так близько, так тонко, неначе під шкірою.
і морозне повітря по руці і по шиї
до серця і десь під ребрами такою живою мірою.

просто вдихай і до без пам'яті.
заплющуй очі - дивись глибоко.
і навіть тоді, коли подушки зім'яті,
ти можеш залишитись так як і було далеко.

ти просто дозволь собі горіти,
так тепло, яскраво, неначе зарево.
душі не повинні як попел тліти,
їм літати й палати було наказано!©
07/02/2013

Фото з Інтернету


Рецензии