Звiльни мене

Кохання не існує,
Але десь воно ходить.
В моєму світі твій панує,
Та він йому не зашкодить.


Моє серце ти забрала,
Наче птаха в клітку.
Досих пір я пам'ятаю,
Як зустрілись влітку.


В твої очі зазирнув
Взявши щастя в руку.
В них відразу я пірнув -
Але захлинавсь багнюкой.


Рецензии
Я навіть знаю в чиї очі ти тоді зазирнув ^ ^

Олег Кара   20.10.2015 21:54     Заявить о нарушении