Жiноча доля акровiрш

Видали заміж дівчИну,-
Інше життя те жіноче…
Додому думками лине,
Радість не світить так очі…
Іноді їй заглянути
Звідти у батьківську хату,
Але не так просто пальнути,-
Нагоди треба чекати,
Адже свекруха пророча

Серце її полонила,-
Красива доля дівоча
И-Іншим шляхом заструмила,
Бо зовсім чужа  родина,
А в ній,- відрізні лаштунки

Віднині вона єдина
І відгук  несе ще лункий…
Добробут газдинський гарний!

Хліб-сіль бережеться свято!
Лавина всіх справ – ударна
І праця щодня – завзята!
Батьківська так кличе марно,
Але вже не дівку,-  хата…
23.03.2013р.


Рецензии