Стань поетом
Ти тільки озернись.
Не помічають її люди -
Туманом очі налились.
Залиш свої проблеми,
Звільни свій розум ясний.
Створи свої поеми
Про цей світ прекрасний.
Те,чого не помічаєш
Сенсу свого отрима.
І вірші ти покохаєш,
Була б тільки рима..
Свидетельство о публикации №113032304801
Олег Кара 20.10.2015 21:56 Заявить о нарушении