Ритм душ
Музичність днів, приглушить гнів.
І в русі ритмів, ти живи.
Туди-сюди ти не ходи.
Тримайся музики завжди.
Вона відлунням зазвучить.
І в серці стукіт - прошумить.
В моїх словах цей ритм дзвенить.
А душа моя, не спить.
І танцюю я завжди.
В ритмах самби на струні.
Музика лунає ніби грім,
І заводить наче хміль.
Спонукає танцювать, ритмам страх свій віддавать.
Свидетельство о публикации №113032304305
С любовью,
Ульяна Шумилова 23.03.2013 15:45 Заявить о нарушении