Залиши

Скільки ночей пройшло повз?
Скільки я буду чекати підказок уві сні?
Чому ти тікаєш знов й знов,
До сказу доводячи,без довіри мені...
Ти моє випадкове щастя,неначе літо восени.

І хоч ти не бачиш,
Але все ж тримаю...
І хоч ти не чуєш,
Я відчуваю.

Залишайся.Просто залишайся.
Залишайся.

Скільки нам треба сказати?
Скільки нам можна мовчати,не знаю,набридло!Зніми
Прапори із моєї фортеці,зніми!
Моє випадкове щастя,немовби шматочок світла у пітьмі.

Ти,може,й не бачиш,
Як мені тебе мало.
І хоч ти все бачиш,
Хочу,щоб ти відчувала!
Щоб ти відчувала!

Залишайся!Просто залишайся!
Залишайся!
Залиши мене собі...


Рецензии