Дзень св. Валянцiна

Той дзень, ты памятаеш, былі мы ўдваіх,
Як сонца і зямля, як дождж і парасон.
Благаславіў нас Валянцін святы,
І ўсё, як найпрыгажэйшы сон.
І твае вочы, нібы акіян бяздонны,
Усё казалі самі за сябе,
Бо не раскрыюць ніякія словы
Як вельмі моцна закахана я ў цябе.

14.02.2012


Рецензии