Украiнська жiнка
Її щедра врода - талісман,
Що п'янить усіх немов бальзам -
Це богиня неземна, велична.
Українська жінка - еротична,
А чеснот, достоїнств караван
Оцінив в свій час і сам султан,-
Душа в неї ніжна, поетична.
Все зникає, переходить в пил
І ростуть ряди сумних могил,
Невмируща лиш любов до жінки.
Найніжніші квіти на землі,
Щастя, болі, радості й жалі -
Наші рідні, славні УКРАЇНКИ!
Свидетельство о публикации №113032310990
Мыкола Ковальчук 23.03.2013 23:54 Заявить о нарушении
Иннеса Саввина Свица 16.04.2013 17:32 Заявить о нарушении