файл рекавер

...чекаю на відповідь померлої свідомості...
  ...а сторінка з відповідним віршем видає помилку 404...
    ...файл нот фаунд і на локальному диску...
     ...і чому не можна пропустити буфер обміну через файл рекавері сустем...


Рецензии