Не втихомирити душу

Не втихомирити відчай душі  моєї,
Що несла пісню до небес, як соловейко  трелі,
Убили тіло, затоптали,
Мене, як ту травинку на землю вниз поклали.

Довірив полум’я  небесним лікарям,
Задули вогник і  зостався  сам.
Тепер лиш вітер промайне вікном,
Мене мов квіточку він валить сном.

Спозаранку до Бога руки підіймаю,
На нього  щиро уповаю,
Весна прийшла все розквітає,
А серце стогне, плаче, долю проклинає.


Рецензии