Iди cобi

Я тобі довіряла,
Ти мене не цінив.
Я так вірно кохала,
Ти ж на мене забив.

Відривався з другою -
Тож тепер не шукай!
Не звони, не пиши мені,
Уночі не гукай!

Розійшлися доріжки
І не зійдуться знов...
Тож іди собі нишком
І забудь про любов!


Рецензии