Wounds

I’ve so deep wounds in my mind,
Also on body, like in soul.
I’m suffering, so who can find
These bloody wounds too big at all.
I’d like to talk inside my brain,
But black pollution gives me dirt,
And every night I sleep in pain,
With greatest pain last night I fought.
Please help me ore to talk about
Green forest on the summer dawn,
I can’t to listen that, get out!
I’m dying in my sadness town.
So all my dreams without colors,
I’m still remembering that day,
When I forgot free love in flowers,
And now scream in loudest pray!


Рецензии