Кожному свое
Душа, серце й тіло,
Орли, сороки, солов’ї
З роду й до могили.
Маєш очі, вуха, ніс
Та смак розвиваєш,
Бачиш, чуєш, нюхаєш,
Читаєш, вивчаєш.
Поняття, розуміння, вміння
В житті набуваєш,
Збираєш та сієш насіння,
Прихильників маєш.
Тут кожному колір, смак
Чинять перепони,
Талановитому - з десяток,
Генію - мільйони!
20.02. 2013р
Свидетельство о публикации №113032205660