Радiйте веснi

Наснився сон мені під ранок
Немов іду я по селу.
Де була хата моя, ганок
Там  зустрічав роки весну.

Тепла і сонця всі чекали,
Втомились вже від холодів.
Сніги повільно відтавали
Їх промінь сонячний не грів.

Весна по різному приходить
Зима їй ходу не дає.
Ще хуртовину  вітер гонить,
Погода злішою стає.

Садки у травні розцвітають
Село стає як у раю.
І солов’ї у них співають
Ведуть мелодію свою.

Трава на луках зеленіє,
Нектаром квіти налились.
Земля від пахощів п’яніє,
Жуки травневі піднялись.

Їм теж нектару захотілось
Гудуть, літають по селу.
В природі все перевернулось
Зустріли радісно весну.

Щоби від пахощів п’яніли,
Як розпускаються бузки.
Коханих ніжно, щоб любили,
Поводились мов голубки.

Надії щоб усі здійснились
І гріло душі нам тепло.
Жили в любові і молились
Добро у душах щоб було

Не витрачайте часу марно
Весна так швидко промайне.
Милуйтеся небом безхмарним
Яке нам весна  надає!


Рецензии
Надії щоб усі здійснились
І гріло душі нам тепло :) я встретила 53 весну

Тамара Шевцова   27.03.2013 21:03     Заявить о нарушении