На тiм крутiм i неосяжнiм схилi

На тім крутім і неосяжнім схилі,
Де зорі,  і пречисті небеса,
Мелодії річок здіймають човники,
Гойдаючи по хвилі.
Де шепіт лісовий, і спомин, і краса.
Андріївський узвіз, зірок повір’я,
Там серденько моє, там Києва подвір’я… 


Рецензии