Брехня

(Злої пам`яті Союзу)

Брехня велика і проста
Творилася на вічно,
Та, не доживши і до ста,
Закінчила трагічно.

Розпалась, тріснула по швам
Проста, велика й вічна,
На радість друзям й ворогам
Настигла смерть клінічна.

Була велика і міцна
Страшилкою у світі,
Завжди нестатками рясна,
Людей саджала в кліті.

Під страхом вічно не живуть
І страховидло впало,
Є в цьому історична суть –
Брехню не зшити вдало.
09.01.05.


Рецензии