Боже слово

Боже слово не вмирає,
Добрим справам научає,
Злим ділам пересторога,
В добрих справах допомога.

Згусток досвіду століть,
Научає як зуміть
Всіх любити і прощать,
Зла на ближніх не тримать.

Боже слово – сила наша,
Що була і буде завше
З нами поки ми живемо,
Віру в Бога бережемо.

Боже слово - це маяк
Серед бур й життєвих мряк,
Боже слово – мудре слово,
Всіх книжок святих основа.
08.01.05.


Рецензии