Зашумiло

Зашуміло, загуло
І все обертом пішло,
Все злилося в сіру масу,
Відчуття пропало часу,
Світ без пам`яті лишився
І у темряву звалився,
Так пірнає в забуття
Наше грішнеє життя.


Поки все не загуло
І не обертом пішло,
Порадіймо, що живемо,
Світом білим ще бредемо,
Поспілкуємося, браття,
Підкидаймо у багаття
Цього нашого буття
Щирість, думку й почуття.


Рецензии