Ми

Ми зроблені з тіста
Селянського міста,
До праці й науки
Є розум і руки.

У місті й на дачі
Завзяті й терплячі,
Хоча й городяни
В душі ми селяни.

І де б не родились,
І де б ми не вчились
На генному рівні
Селянству ми рідні.

Одне в нас насіння,
Одне в нас коріння,
Це нами багата
Вкраїнськая хата.
06.01.05.


Рецензии