Помилявся

Помилявся,
Виправлявся
І помилки знов робив,
Ось так, вибачте, і жив.

Нині каюсь
І стараюсь
Вже нічого не робить,
Щоб помилок не творить.

Думці ж тісно,
Тисне грізно,
Прориває у вірші
Для полегшення душі.

Знов боюся
Помилюся,
При складанні цих віршів
Не знайду потрібних слів.
04.01.05.


Рецензии