Як душа вiдлетить

Як душа відлетить вже на спокій,
Загорніть мене в ямі глибокій
І голівку собі не сушіть,
На могилі моїй напишіть:

“Тут поховано грішнеє тіло,
Що в поети пробитись хотіло,
Та залишило білий цей світ,
Не нашкрябавши свій заповіт.”
04.01.05.


Рецензии