Сонце

Сонце правди і свободи
Не сідає, не заходить,
Розганяє без вагання
Сірість хмар розчарування.

Всіх згорьованих стрічає
І надію їм вертає
І на правду й на свободу,
Й не лишає їх вже зроду.
01.01.05.


Рецензии