Помаранчеве

Помаранчеве у моді,
Помаранчеве входу,
Сірості сказали годі,
Ми за правду молоду.

А бандитам, що при владі,
Шкур зміїних не змінить,
Їм не бути при параді,
У в`язницях будуть жить.

Помаранчеві усюди
Боронять свої права,
Українці мудрі люди
І правдиві їх слова.

Геть шахрайство й фальшування,
Геть із влади кримінал,
Революція бажання,
Помаранчевий запал.
27.11.04.


Рецензии